Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Online enquête: spiegelonderzoek

Van plan om te starten als zelfstandige? Al enkele jaren actief als ondernemer? We horen graag uw mening!

 

Samen met het Expertisecentrum Innovatief Ondernemen van Hogeschool PXL polsen wij naar de verwachtingen van mensen die met een eigen zaak of praktijk willen starten om die te toetsen aan de ervaringen van hun collega-zelfstandigen die al enkele jaren actief zijn.

De doelstelling is om de verwachtingen van starters te spiegelen aan de ervaring van gevestigde ondernemers en hen op die manier een realistische en klare kijk te bieden op de diverse facetten van het werken als zelfstandige. Omgekeerd laat het onderzoek toe dat zelfstandigen met ervaring een beter zicht krijgen op de manier waarop nieuwe intreders in hun sector de zaken willen aanpakken. Vandaar de titel ‘Spiegelonderzoek 2017’.

De resultaten van het Spiegelonderzoek zullen in het najaar van 2017 gebundeld worden in een rapport en in de media bekendgemaakt worden.

Vul via de link de enquête in. Het invullen van de vragenlijst vergt hooguit 10 minuten van uw tijd. Als u op het einde van de enquête uw gegevens invult en de schiftingsvraag beantwoordt, maakt u kans op een iPhone 7. De onderzoeksresultaten worden u bovendien in primeur bezorgd indien u dat wenst. Bekijk het wedstrijdreglement voor meer info over de prijs.

 

Klik hier om aan de enquête deel te nemen