Financieel-strategisch advies
Starters
Ondernemers

[VIDEO]: Hoe ondernemer Jan met succes de limonade uit zijn jeugd herlanceerde

Joris Geets

Ondernemen zit in een klein flesje. Of toch voor Jan Verlinden. Hij blies het limonademerk van zijn jeugd 5 jaar geleden nieuw leven in. Een project van lange adem waarvoor hij kan vertrouwen op zijn SBB-adviseur Joris Geets. 

 

Samen slim ondernemen

Onze klanten zijn gepassioneerde ondernemers. Stuk voor stuk leggen ze inspirerende trajecten af, met SBB aan hun zijde. In ‘Samen slim ondernemen’ laten we klanten aan het woord, en gaan we op zoek naar de diepere betekenis van #samen #slim #ondernemen.

#Samen

Jan: “5 jaar geleden keerde ik terug naar mijn roots. Ik herlanceerde Ritchie, een Belgische limonade gebaseerd op een oud familierecept. Al van bij mijn start kan ik rekenen op Joris, mijn SBB-adviseur. Hij kent mijn onderneming dan ook door en door.” 

#Slim

Jan: “SBB controleert mijn boekhouding, en denkt daarnaast ook proactief mee, bijvoorbeeld over auteursrechten en de aankoop van mijn bedrijfsgebouw. Ook krijg ik van Joris financieel advies, afgestemd op de groei en ambities van Ritchie.”

“Wederzijds vertrouwen is voor mij een must voor een geoliede samenwerking. Ik deel de nodige informatie met Joris en zijn collega’s, zij ondersteunen mij met doordacht advies. Dat heeft twee voordelen. 

“Om te beginnen heb ik door de totaalaanpak van SBB meer tijd om mij te focussen op mijn limonades. Daarnaast kan ik op beide oren slapen. Administratie en cijfers zijn essentieel voor de financiële gezondheid en een duurzame groei van mijn onderneming, maar ik beschouw het een noodzakelijk kwaad. Dat ik kan rekenen op de expertise van Joris en zijn collega’s geeft me gemoedsrust.”

#Ondernemen

Jan: “Ondernemen, da’s iets doen met passie. Toen ik 5 jaar geleden een nieuwe uitdaging zocht, was mijn enige voorwaarde dat ik mij moest amuseren tot aan mijn pensioen. Een oude foto van mezelf als kind tussen de bakken Ritchie inspireerde mij om onze familielimonade te herlanceren. Het was een sprong in het diepe en ik ben dag en nacht druk in de weer. Maar dit voelt niet als werken, want ik doe het met liefde.”

 

Ook samen slim ondernemen?

Joris en onze andere experten denken graag met je mee en nemen werk uit je handen. Contacteer vrijblijvend een SBB-adviseur in je buurt en bouw je je zaak succesvol verder uit.

Joris Geets
Joris Geets
senior consultant accountancy & fiscaliteit