Accountancy en boekhouding

Je boekhouding is zoveel meer dan een wettelijke verplichting. Met een boekhouding op maat van jouw onderneming neem je met vertrouwen beslissingen in de levenscyclus van je onderneming. Je staat er ook nooit alleen voor, want je SBB-accountant begrijpt je business en vertaalt je cijfers naar adviezen en inzichten waar je écht mee aan de slag kan.  

Neem contact op

Advies voorbij de cijfers 

Je SBB-accountant is jouw coach en klankbord. Verwacht van hem of haar persoonlijk, proactief en professioneel advies. En dat op basis van je historische, huidige en toekomstige cijfers én afgestemd op jouw financiële eisen en ambities. 

Onze diensten in accountancy 

  • Boekhouding 

  • Kostprijsberekening 

  • Advies pre-accounting: via welke toepassingen om je administratie te digitaliseren, connecteer je maximaal met onze software? 

  • Advies post-accounting: met welke analysetoepassingen connecteer je optimaal met onze software (Bright Analytics, Emasphere)? 

Kies voor een echte partner

Een SBB-accountant in jouw regio 

Ons netwerk bestaat uit 27 kantoren over heel Vlaanderen verspreid. Dus er is zeker een SBB-accountant bij jou in de buurt. 

Vind jouw SBB-kantoor

Veel expertises onder één dak 

Niet alleen voor accountancy, maar ook bij andere vragen en mijlpalen kan je rekenen op ons team van experten. 
 

Bekijk onze expertises

Slimme digitale tools

Met sbbSLIM behoort je papieren administratie tot het verleden. Via handige dashboards heb je altijd een actuele kijk op je cijfers. 

Ontdek sbbSLIM

Onze recentste blogartikels

Accountancy en boekhouding

Hoeveel vennootschapsbijdrage betaal je in 2024?

Accountancy en boekhouding

Checklist: welke documenten moeten vzw’s verplicht bijhouden?

2024: het jaar van de focus

Hoe onderscheid je als ondernemer prioriteit van bijzaak? In dit rapport brengen we de 5 thema’s die jouw tijd echt waard zijn. Met 14 experten die hun inzichten delen, waardoor jij kan scherpstellen op wat echt telt.