Hoe we graag samenwerken

Samen slim ondernemen doen we liefst op een duurzame manier. Zo levert onze samenwerking de grootste meerwaarde op voor je onderneming of organisatie. En zetten we samen koers naar een succesvolle en gezonde financiële toekomst voor je bedrijf of organisatie. 

Slim groeien doe je met een echte partner

Altijd dichtbij

Ons netwerk bestaat uit 27 kantoren over heel Vlaanderen verspreid. Dus er is zeker een SBB-accountant of -adviseur bij jou in de buurt.

Slimme digitale tools

Zo werk je niet alleen efficiënter en sneller, maar ook met meer inzicht in je resultaten. Met gefundeerde beslissingen als gevolg.

Jouw ondernemerscoach

Je persoonlijke SBB-accountant is je klankbord en denkt breed strategisch mee op het vlak van accountancy en fiscaliteit.

Grondige sectorkennis

Via onze strategische partnerships houden we de vinger aan de pols van het ondernemersklimaat en de evoluties in jouw markt.

Veel expertises onder één dak

Bij ons team van adviseurs kan je terecht voor complexe dossiers, specifieke vragen en mijlpalen in je ondernemerschap.

Voor wie we graag werken

(Bouw)ondernemer, medicus, consultant of lid van een vzw: bij SBB werken we niet voor, maar mét jou. Je SBB-accountant is je klankbord, biedt je een strategische kijk op je business en is geflankeerd door experten voor gespecialiseerd advies. Zo kan jij geïnformeerd en met vertrouwen knopen doorhakken en je onderneming, praktijk of organisatie gericht aansturen.

Lees meer

Onze expertises

 • Accountancy en boekhouding

  Je boekhouding is zoveel meer dan een wettelijke verplichting. Met een boekhouding op maat van jouw onderneming neem je met vertrouwen beslissingen in de levenscyclus van je onderneming. Je staat er ook nooit alleen voor, want je SBB-accountant begrijpt je business en vertaalt je cijfers naar adviezen en inzichten waar je écht mee aan de slag kan.  
 • Fiscaal advies

  Neem je een beslissing, dan hangen daar vaak ook fiscale gevolgen aan vast. Je SBB-adviseur schetst de scenario’s, maar gaat meteen ook een stap verder. Zijn er slimme optimalisaties mogelijk? En met welke toekomstige maatregelen hou je best vandaag al rekening?
 • Financieel-strategisch advies

  Overweeg je om je onderneming te verkopen, ben je op zoek naar financieringsopties voor een grote investering of wil je gewoon deskundig financieel advies? Onze corporate finance advisors staan voor je klaar. Als je vertrouwenspartner en klankbord bepalen we mee je strategie en begeleiden we je doorheen het hele proces.
 • Omgevingsadvies

  Bijbenen met de complexe en snel veranderende milieuwetgeving? Dat hoef jij als ondernemer of architect niet te doen. Dat is namelijk ónze corebusiness. Bij SBB kan je rekenen op deskundige begeleiding voor vergunningsdossiers of milieuaangiftes, tijdens een controle of wanneer er nieuwe regelgeving op til is.
 • Juridisch advies

  Een vennootschap oprichten, contracten sluiten, je bedrijf overdragen of een overname in het vizier? Al die beslissingen moeten gebeuren binnen een wettelijk kader. Die wetten en regels kennen geen geheimen voor onze juridische adviseurs. Ze adviseren je in mensentaal en brengen je proactief op de hoogte wanneer er voor jou een verandering op til is.
 • Startersadvies

  De start of overname van een onderneming: daar komt heel wat bij kijken. Dus je hebt wel wat beters te doen dan formaliteiten regelen. Misschien ben je ook niet helemaal vertrouwd met de juridische, financiële of boekhoudkundige kant van een eigen onderneming. Met een SBB-accountant aan je zijde kan jij je volop concentreren op jouw corebusiness.
 • Business support

  Een overname, nieuwe activiteiten, digitaliseren … Als ondernemer wil en moet je continu in beweging blijven. Maar al probeer je die veranderingen op te vangen, toch loeren groeipijnen, stress en misschien zelfs inefficiëntie om de hoek. Onze consultants in business support navigeren je doorheen je changeproces.
 • Vermogensplanning

  Beslissingen die je privé of professioneel neemt, hebben vaak grote gevolgen voor je vermogen. Wil je gemoedsrust over je vermogen, vandaag én in de toekomst? Onze vermogensplanners staan je bij met professioneel advies. Zo bescherm je jezelf, je dierbaren, je eigendom en je bedrijf.

Klaar om samen slim te ondernemen?