Accountancy en boekhouding
Fiscaal advies
Financieel-strategisch advies
Juridisch advies
Vermogensplanning
Ondernemers
Medici

[VIDEO] In tandem voor een gezonde praktijk: tandarts Danny rekent al 30 jaar op SBB-adviseur Lieven

Nathalie Put

Danny werkt al 30 jaar als tandarts in Zwijndrecht. Intussen runt hij zijn groepspraktijk samen met zijn dochters. SBB-adviseur Lieven staat het gezin al even lang bij in alle boekhoudkundige en fiscaal-juridische kwesties. Danny: “Na al die jaren ken je elkaar goed en heb je een vertrouwensband. Belangrijk, want in een groepspraktijk moeten ook de cijfers gezond zijn.” 

Lieven en ik hoeven elkaar maar even te horen, en we weten meteen waarover het gaat.
Danny Verhelst
zelfstandig tandarts

#Samenslimmer

Elke zelfstandige droomt ervan om de passie voor zijn vak ook aan zijn kinderen door te geven. Niets zo mooi als een bloeiende zaak – het resultaat van hard werken – binnen je eigen familie overdragen, wanneer de tijd rijp is. Danny rekende op SBB-vertrouwenspersoon Lieven om zijn dochters klaar te stomen voor die grote stap. Zij waren maar al te blij met zijn ondersteuning in alle opstartformaliteiten.  

Ondertussen draait de praktijk met het drietal op volle toeren, en verloopt de samenwerking met SBB hoofzakelijk digitaal. Handig én overzichtelijk. En terwijl Danny en zijn dochters zich over hun patiënten ontfermen, waakt Lieven over de cijfers en de snel veranderende regelgeving in de medische sector. 

 

Je medische praktijk gezond en rendabel houden?

SBB biedt alle expertise om als vrije medische beroeper een gezonde praktijk uit te bouwen. Wil je graag een vertrouwenspersoon als Lieven aan je zijde?

Contacteer een SBB-adviseur in je buurt.

Nathalie Put
Nathalie Put