Vrij beroep? Samen waken we over de gezondheid van je praktijk

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Om je patiënten of cliënten kwaliteitsvol te bedienen, draag je onafhankelijkheid en deontologie hoog in het vaandel. Bij ons is dat niet anders. We zijn dan ook vertrouwd met de dagelijkse realiteit van een vrijberoepspraktijk. Samen met jou waken we over de gezondheid en groei ervan.   

Coach van vrije beroepers

Reken op ons voor een breed palet aan diensten, met accountancy en advies als fundamenten. Samen sturen we je praktijk aan, zodat jij je volop kan concentreren op jouw corebusiness: de ondersteuning van je cliënten of patiënten. 

Proactief en op maat

Juridische ondersteuning, investeringsadvies, strategische begeleiding … We begrijpen de uitdagingen van vrijeberoepers en denken proactief mee in functie van je doelstellingen. Zo hou je je praktijk gezond en groeiend. 

Benieuwd hoe we samen je praktijk vooruithelpen?

Maak – volledig vrijblijvend – een afspraak voor een eerste gesprek.