Jouw kompas voor gezonde groei

Als ambitieuze kmo wil je blijven groeien. Maar zonder diepgaand inzicht in je cijfers vaar je als een schip zonder kompas. Zéker in woelige tijden. Daarom biedt SBB je een volledige begeleiding inzake accountancy en fiscaliteit en helpt je doorheen de belangrijkste financiële mijlpalen in je ondernemerscarrière: de juiste investeringen, een solide overnamestrategie, fiscale optimalisaties of doordacht cashflowbeheer. Dat doen we met een ervaren team, praktijkgericht advies en krachtige technologie. Zo houden we samen je business financieel gezond. En kan jij je met een gerust gemoed concentreren op wat telt: jouw groeibedrijf. 

Ontdek onze expertises

Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.

 

Proactief, digitaal en op maat

We begrijpen de uitdagingen van ondernmersen denken proactief mee in functie van je doelstellingen. Bovendien  wapenen onze klanten met slimme digitale tools, zoals sbbSLIM en Exact Online waarmee zij hun volledige administratie kunnen digitaliseren. Zo maken we tijd voor wat echt telt: advies om slimmer te ondernemen.

Veilige toekomst voor je zaak en vermogen

Je zaak en je privésituatie zijn uiteraard onderling verbonden. Daarom staan we je ook bij om je eigen vermogen slim te beheren. Denk aan advies en ondersteuning bij je huwelijksvermogen (en -contract), het beheer van je familiaal vermogen, schenkingen en giften, testamenten, erfcontracten, optimalisatie van schenk- en erfbelasting … Kortom: alles om je zaak en vermogen ook in de toekomst in goede handen te houden.


"Sinds we sbbSLIM gebruiken, spreek ik minder af met mijn accountant. Alles verloopt digitaal.  En als we elkaar zien, is het om toekomstplannen te bespreken, niet voor administratie. "

Sandra Biesemans van Resitech
Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.