Wij bouwen stap voor stap mee aan de uitbouw van je bedrijf

Een gebouw heeft een solide fundering en logische structuur nodig. Dat is bij je onderneming niet anders. Daarom is het zo belangrijk om samen te werken met een accountant die vertrouwd  is met de vragen en uitdagingen waar je als bouwprofessional elke dag mee geconfronteerd wordt.  Zo houden we samen je onderneming financieel gezond. En kan jij je met een gerust gemoed concentreren op wat telt: jouw bouwbedrijf. 

Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.

Proactief, digitaal en op maat

We begrijpen de uitdagingen van bouwprofessionals en denken proactief mee in functie van je doelstellingen. Bovendien  wapenen onze klanten met slimme digitale tools, zoals sbbSLIM en sbbFACT waarmee zij hun volledige administratie kunnen digitaliseren. Zo maken we tijd voor wat echt telt: advies om slimmer te ondernemen.

Veilige toekomst voor je zaak en vermogen

Je zaak en je privésituatie zijn uiteraard onderling verbonden. Daarom staan we je ook bij om je eigen vermogen slim te beheren. Denk aan advies en ondersteuning bij je huwelijksvermogen (en -contract), het beheer van je familiaal vermogen, schenkingen en giften, testamenten, erfcontracten, optimalisatie van schenk- en erfbelasting … Kortom: alles om je zaak en vermogen ook in de toekomst in goede handen te houden.


"Sinds we sbbSLIM gebruiken, spreek ik minder af met mijn accountant. Alles verloopt digitaal.  En als we elkaar zien, is het om toekomstplannen te bespreken, niet voor administratie. "

Sandra Biesemans van Resitech
Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.