Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

SBB Accountants & Adviseurs verstevigt haar positie in Antwerpen

Gepubliceerd op 28-01-16

Op 1 januari 2016 nam SBB Accountants & Adviseurs het kantoor Van de Moortel uit Berchem over. Deze overname betekent voor SBB een wezenlijke uitbreiding van haar KMO-cliënteel in het centrum van Antwerpen.

"Bovendien vult SBB op die manier een blinde vlek in: binnen de Antwerpse ring hadden wij nog geen fysiek kantoor. Dankzij deze overname kunnen wij onze diensten van zeer nabij aanbieden aan de talrijke KMO's die zich in de binnenstad bevinden", vertelt Heidi De Fraine, kantoordirecteur van zowel dit nieuwe SBB kantoor in Berchem als van het reeds bestaande SBB-kantoor in Boechout.

Naast Berchem en Boechout heeft SBB in de provincie Antwerpen nog kantoren in Brecht, Geel, Hoogstraten, St.-Katelijne-Waver en Turnhout.

SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs

kenniscentrum

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.