sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Slimme keuzes voor een gezonde praktijk

Als medicus waak je over de gezondheid van je patiënten. Maar ook je praktijk verdient de nodige zorg. Om gezond en rendabel te blijven, zijn slimme keuzes van levensbelang. Doorheen je hele carrière. Van opstart en boekhouding over contracten en samenwerkingen tot vermogensbeheer. SBB ondersteunt je hierin met een ervaren team en praktisch advies in mensentaal. 

Ontdek hoe wij medici ondersteunen

Informatie, inspiratie of nieuws?

We brengen je meteen op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief.

Hoe kunnen we jouw praktijk helpen groeien?

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert in je buurt.