What's up doc?

Eerste hulp voor (tand)artsen in opleiding

Ben je (tand)arts in opleiding? Dan ligt er een hele checklist klaar voor je kan starten als zelfstandige. De webinars van SBB Accountants & Adviseurs en KBC Mediservice bereiden je helemaal voor. Van vragen over jouw toekomstige praktijk tot beroepskosten: in onze infosessies, webinars en blogs beantwoorden we je meest prangende vragen. 

Laat je gegevens achter

Op de hoogte blijven van onze webinars? Dat kan! 

Schrijf je in

Wat je moet weten over je belastingaangifte als arts in opleiding

Als arts in opleiding is het invullen van je fiscale aangifte een hele klus. Tal van factoren bepalen immers hoeveel belastingen je betaalt, zoals je gezinssituatie en je beroepskosten. Met deze tips – en optimalisaties – pak je het slim aan. 

Starten op de woningmarkt

Van lenen tot het inbrengen van beroepskosten: deze 10 vragen bundelen wat je als arts in opleiding moet weten voor je een woning huurt of koopt. Je leest het in deze blog.

Praktische tips bij je start als arts in opleiding

Na het doorlopen van je master in de geneeskunde kun je het beroep van arts nog niet zelfstandig uitoefenen. Eerst moet je je specifieke beroepsopleiding als HAIO of ASO voltooien. De overgang van student naar arts in opleiding brengt wel wat vragen met zich mee. Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Moet ik mijn bank contacteren? Is een accountant nu al nuttig? En ook… wie doet wat juist voor mij? In dit webinar bundelen we heel wat praktische vragen zodat je gerust aan je traject als arts in opleiding kunt beginnen.

Deze video’s werden opgenomen in december 2020 (starten op de woningmarkt), april 2020 (de fiscale aangifte) en augustus 2022 (praktische tips bij je start als arts in opleiding). De cijfergegevens hierin vermeld zijn dan ook mogelijks achterhaald. Gelieve op gepaste wijze met de vermelde informatie om te gaan. SBB Accountants en Adviseurs  aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid die voortvloeit uit of verband houdt met de informatie op deze video’s.

Je opleiding succesvol afgerond?

Met SBB bouw je aan je eigen gezonde praktijk.