[VIDEO]: Hoe aardbeienteler Joris het nieuwe investeringsproject uit zijn carrière aanpakte

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek is onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Klanten kunnen enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Bart Baets
Vermogens- en successieplanning

Van de omgevingsvergunning aanpassen over een financieel plan opstellen tot de cijferpuzzel: bij een uitbreiding van je onderneming komt heel wat kijken. Vraag het maar aan Joris, aardbeienteler sinds 2005. In 2020 wil hij een grote uitbreiding doen van de serres van zijn tuinbouwbedrijf. Een enorm project waarvoor hij gelukkig kan vertrouwen op zijn SBB-adviseur Bart.

“Het uitbreidingsproject was een werk van lange adem en vroeg meerdere expertises. Maar Bart loodste me met raad en daad doorheen het hele traject.”

Joris Christianen, aardbeienteler

“Bij SBB volgen we de regelgeving op de voet, waardoor we thuis zijn in verschillende materies. Zo kan Joris met al zijn vragen bij één persoon terecht en houdt hij meer tijd over voor zijn zaak.”

Bart Baets, bedrijfseconomisch adviseur bij SBB Hoogstraten

#SamenSlimmer

Je onderneming fors uitbreiden vergt uitgebreide vakkennis. Bart: “Er komt heel wat bij kijken: van een financieel plan opstellen tot de omgevingsvergunning aanpassen. Bij SBB werkt een ruim team van experten onder één dak. Die vakspecialisten flankeren de ondernemingscoaches, die eerder in de breedte mee nadenken.”

Joris: “Dankzij die aanpak kan ik voor al mijn vragen bij Bart terecht, zowel op juridisch, financieel en milieutechnisch vlak. Een enorme hulp, want dit is het grootste investeringsproject tot nu toe in mijn carrière.”

 

Vragen over de uitbreiding van je onderneming? 

Onze experten denken graag met je mee en nemen werk uit je handen. Contacteer een SBB-adviseur in je buurt en bouw je je zaak succesvol verder uit.