Experten onder elkaar

Als consultant ben jij een expert pur sang. Met jouw inzichten en kennis laat je bedrijven en organisaties groeien. Maar ook je eigen business staat niet stil. Of het nu gaat over juridische, fiscale of financiële thema's: SBB ondersteunt je met een ervaren team en praktijkgericht advies.

Onze ambitie? Jouw business verder omhoog tillen door nauw samen te werken. En ondersteuning op maat geven. Als experten onder elkaar. 

Ontdek hoe wij consultants ondersteunen

Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.

Proactief en digitaal 

We begrijpen jouw uitdagingen en denken proactief mee in functie van je doelen. Bovendien gebruiken we slimme digitale tools, zoals sbbSLIM en Exact Online waarmee je je volledige administratie kan digitaliseren. Zo maken we tijd voor wat echt telt: advies om slimmer te ondernemen.

Veilige toekomst voor je zaak en vermogen

Je zaak en je privésituatie zijn uiteraard onderling verbonden. Daarom staan we je ook bij om je eigen vermogen slim te beheren. Denk aan advies en ondersteuning bij je huwelijksvermogen (en -contract), het beheer van je familiaal vermogen, schenkingen en giften, testamenten, erfcontracten, optimalisatie van schenk- en erfbelasting … Kortom: alles om je zaak en vermogen ook in de toekomst in goede handen te houden.

Onze wegwijzers voor consultants

Als consultant ben je vaak druk in de weer en heb je baat bij snelle en betrouwbare informatie. Om jou op een toegankelijke manier wegwijs te maken in de vaak complexe regelgeving waarmee je geconfronteerd wordt, hebben we een aantal interessante 'Wegwijzers' uitgewerkt. Ze geven op een overzichtelijke manier antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Je kan ze hieronder eenvoudig downloaden.

Wil je advies dat volledig afgestemd is op jouw onderneming?

Neem contact op met het SBB-kantoor in je buurt.