Overname van accountantskantoor Certacc versterkt onze expertise in social profit

Met plezier kondigen we aan dat Certacc, een accountantskantoor gespecialiseerd in financiële diensten voor de zorgsector, vanaf 1 januari 2024 deel uitmaakt van SBB Accountants & Adviseurs. Met deze overname willen we onze rol als coach en vertrouwenspersoon voor ondernemingen in de social profit sector verder versterken. Bovendien kunnen Certacc-klanten makkelijker gebruik maken van ons brede portfolio aan diensten en adviezen.

Met deze overname profileren we ons als coach en vertrouwenspersoon voor ondernemingen en organisaties in social profit. We zijn niet alleen een accountant of adviseur, maar ook een partner die meedenkt met onze klanten en hen begeleidt bij elke stap van het ondernemerschap.

Opportuniteit voor beide partijen

SBB en Certacc bundelen hun opgebouwde expertise rond social profit. Certacc, dat vooral woonzorgcentra en jeugd- en gehandicaptenzorginstellingen begeleidt, is meer dan 20 jaar actief in deze sector en heeft een ruime ervaring en expertise opgebouwd.

Belangrijke tendensen in de zorgsector zijn professionalisering en schaalvergroting. De juiste professionele omkadering en adviesverlening spelen hierbij een belangrijke rol. Om deze dienstverlening te blijven garanderen, én verder te optimaliseren, integreert Certacc binnen SBB. zo verbreedt SBB ook haar dienstverlening in de social profit sector.

“De samenwerking tussen SBB en Certacc biedt voordelen voor beide partijen. Klanten van Certacc blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van Certacc, en zullen daarnaast toegang krijgen tot het ruime aanbod van SBB. Zo bieden we naast accountancy, ook advies in fiscaliteit, juridische materies, omgevingsreglementering, corporate finance …, “ Raf Dom – CEO SBB.

Ook een hart voor de social profit sector?

SBB is steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, ook naar collega's met expertise in social profit. Wil jij ondernemingen en organisaties in die sector bijstaan? Neem alvast een kijkje tussen onze vacatures.

Bekijk onze vacatures