Open Coffee Tongeren/Bilzen - november

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Als zelfstandige, ondernemer of vrije beroeper doe je er goed aan om kennis en ervaringen met collega-ondernemers uit te wisselen. Daarom organiseren wij Open Coffee  Tongeren/Bilzen: een kort, maandelijks en gratis netwerkmoment voor ondernemers. 

Tijd om te netwerken dus! Deze maand nodigen we je graag uit voor onze Open Coffee op 26 november in Bilzen. Plaats van treffen is Olio Vino.

Inschrijven

Aanspreking
Deel evenement
Datum & tijdstip
dinsdag 26 november 2019
van 7u45 tot 9u45
Adres

Olio Vino
Kloosterstraat 2
3740 Bilzen
België