Open Coffees: ongedwongen netwerken onder ondernemers

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek is onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Klanten kunnen enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Wat zijn Open Coffees?

Een Open Coffee kan je zien als een gratis bijeenkomst voor alle mogelijke zelfstandigen: ondernemers pur sang, maar ook vrije beroepers, starters, freelancers en leveranciers. Het concept is eenvoudig: iedereen is welkom en je krijgt de kans om ongedwongen te netwerken met mede-ondernemers. Wij zorgen voor koffie, thee en water.

Het Open Coffee-concept behoort aan niemand toe. Het vond zijn oorsprong in Engeland en is intussen erg populair in België en buurlanden. Met 12 Open Coffees per maand mogen wij ons de grootste organisator van Open Coffees in Vlaanderen noemen. 

 

Interesse?

Registreer je hier om maandelijks een update te ontvangen van een Open Coffee in je buurt.

Ik wil op de hoogte blijven van Open Coffees in ...