sbbFACT

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Gebruiksvriendelijke facturatiesoftware om professioneel te ondernemen

Met sbbFACT maak je snel en efficiënt offertes, facturen en bestelbonnen op en je beheert je klant- en artikelgegevens op een consistente manier. Al je data worden veilig opgeslagen en automatisch doorgestuurd naar de boekhouding.

•    Snel en efficiënt offertes en facturen maken 
•    Rapporten en overzichten om je financiën op te volgen 
•    Gebruiksvriendelijke tool, altijd en overal toegankelijk 

Vraag vrijblijvend een sbbFACT-demo aan

Gebruiksvriendelijke tool

Een complex softwarepakket of tabbladen in Excel? Die keuze behoort definitief tot het verleden. Met sbbFACT stel je efficiënt offertes op en beheer je makkelijk je klant-, artikel- en andere bedrijfsgegevens.

Handige overzichten

Van je omzetcijfer tot openstaande facturen: met een druk op de knop haal je tal van overzichten en rapporten uit sbbFACT. Nooit eerder was de financiële opvolging van je business zo makkelijk.

Overal toegankelijk

sbbFACT draait in de cloud. Het voordeel hiervan: vanop elk toestel – pc, tablet of smartphone – log je probleemloos in. Zo kun je steeds een vinger aan de pols houden, waar je ook bent.

In alle veiligheid

Je data zijn veilig opgeslagen en worden automatisch doorgestuurd naar de boekhouding. Consistentie gegarandeerd dus.

Snel en efficiënt offertes, facturen en bestelbonnen opmaken?

Dat kan met sbbFACT. Vraag volledig vrijblijvend een demo aan.