Moet je je inschrijving in de KBO aanpassen voor tijdelijke verpleegkundige handelingen?

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Isabel Dillen

Moet je deze specifieke activiteiten opnemen in de Kruispuntbank van Ondernemingen?

Gezien je extra verpleegkundige handelingen treft, dringt de vraag zich op of je deze specifieke activiteiten moet laten opnemen in de KBO.

Rekening houdend met de verschillende aspecten en de omstandigheden oordeelde de FOD Economie dat je jouw inschrijving in de KBO niet hoeft aan te passen. Als je correct bent ingeschreven in de KBO hoef je dus geen extra activiteitcodes in jouw KBO te laten opnemen.

 

Let wel! Het moet dus gaan om een tijdelijke activiteit (periode Covid19-maatregelen) en je bent voor jouw eigen activiteit correct ingeschreven in de KBO.

Meer weten?

Wil je meer info over je inschrijving in de KBO? Neem dan contact op met je accountant. We helpen je graag verder.