Corona beschermingsmechanisme 3 voor landbouwbedrijven met een zware omzetdaling

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Jacky Swennen

Deze is bedoeld voor bedrijven wiens omzet in de laatste 6 weken van 2020 ten gevolge corona meer dan 60% gedaald is in vergelijking met de omzet van de laatste 6 weken van 2019.

Deze bedrijven kunnen een aanvraag doen voor 15 februari (mogelijks wordt dit verlengd). De premie is 10% van de omzet van de 6 laatste weken van 2019 met een maximum van 11.250 euro (indien < 10 werknemers). 

 

Meer info?

Meer uitleg over het beschermingsmechanisme 3 vind je op de website van VLAIO.  

Specifiek voor de varkenshouderij organiseert Boerenbond een webinar over deze thema’s. Daarbij zullen enkele sprekers van SBB aanwezig zijn. Meer informatie daarover vind je op hun website.