Business support

Als ondernemerscoach zijn we jouw adviespartner. Naast onze dienstverlening in accountancy, fiscaliteit en advies bij o.a. financieel-strategische keuzes of zakelijk-juridische materies, kan je beroep doen op onze dienst business support. 

De dag van vandaag is je onderneming voortdurend in beweging. Die transitie brengt veranderingen met zich mee. Dit kan zowel op digitaal vlak als op niveau van de organisatie. Via onze dienst business support begeleiden we je bij deze transformaties.

Fintech consultants

Onze fintech consultants staan je onderneming bij tijdens de digitale transformatie van je bedrijfsprocessen en gaan samen met jou op zoek naar de pijnpunten in de manier van werken.

Lees meer

Transitie-Partners

Transitie-Partners begeleidt kmo’s die geconfronteerd worden met ‘veranderpijnen’. Daarbij focussen we ons op change management, organisatieontwikkeling en cultuurinnovatie.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Maak komaf met de papiermolen en krijg inzicht in je cijfers

Klanten van SBB krijgen toegang tot ons boekhoudplatform sbbSLIM. Zij hebben voortdurend een klare kijk op hun cijfers en plukken de vruchten van een digitale administratie.