Voor wie we graag werken

(Bouw)ondernemer, medicus, consultant of lid van een vzw: bij SBB werken we niet voor, maar mét jou. Je SBB-accountant is je klankbord, biedt je een strategische kijk op je business en is geflankeerd door experten voor gespecialiseerd advies. Zo kan jij geïnformeerd en met vertrouwen knopen doorhakken en je onderneming, praktijk of organisatie gericht aansturen.

SBB: supporter van jouw ondernemerschap

Ondernemingen

Je onderneming is veel meer dan je inkomen, het is je levenswerk. Als vertrouwenspartner begrijpen we jouw uitdagingen – en die van je sector. Met die kennis en onze brede dienstverlening gidsen we jou naar relevante oplossingen voor een steeds uitdagendere toekomst. 

Lees meer over onze diensten voor ondernemingen

Agrarische bedrijven

Als land- of tuinbouwer ben je 24/7 met je bedrijf bezig. Reken op onze landbouwexpertise om een duurzame onderneming uit te bouwen. We verdiepen ons in de complexe regelgeving, bekijken investeringskansen en aan welke randwetgeving je moet voldoen.

Lees meer over onze diensten voor agrarische bedrijven

Medici 

Jij ontfermt je over het welzijn van je patiënten, maar ook je praktijk verdient de nodige zorg. Om rendabel te blijven en te groeien, zijn slimme keuzes van levensbelang. Onze ervaren experten stellen de juiste diagnose en houden je praktijk in topvorm.  

Lees meer over onze diensten voor medici

Social profit

Naast je financiële gezondheid moet je als organisatie ook rekening houden met het strikte wettelijke kader waarin je opereert. Gelukkig kun je hiervoor rekenen op onze ondersteuning. We delen graag onze uitgebreide expertise in de social-profitsector.

Lees meer over onze diensten voor social profit

Starters 

Je eigen onderneming starten is ongelooflijk spannend. Alleen ben je niet altijd even vertrouwd met de juridische, financiële of boekhoudkundige kant van de zaak. Gelukkig is dat geen must met een slimme coach aan je zijde. 

Lees meer over onze diensten voor starters

Bouwondernemers 

Net als een gebouw heeft je onderneming een solide fundering en logische structuur nodig. Onze accountants en adviseurs zijn vertrouwd met de vragen en uitdagingen waar je als bouwprofessional mee te maken krijgt. Zo kan jij met vertrouwen verder aan je onderneming bouwen. 

Lees meer over onze diensten voor bouwondernemers

Consultants

Jouw gespecialiseerde inzichten en kennis doen bedrijven en organisaties groeien. Maar ook jouw business staat niet stil. Of het nu gaat over juridische, fiscale of financiële thema's: SBB ondersteunt je met een ervaren team en praktijkgericht advies. Als experten onder elkaar.

Lees meer over onze diensten voor consultants
 

Klaar om samen slim te ondernemen?