Webinar: 'Wat moet je weten over het bemestingsjaar 2021?' (regio's Limburg en Vlaams-Brabant)

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

Nieuwe mestreglementering

Om goed voorbereid aan de start van het nieuwe bemestingsjaar te beginnen, willen we onze klanten zo optimaal mogelijk voorbereiden.

2021 brengt immers een aantal belangrijke nieuwigheden op het vlak van de mestwetgeving. Er is de introductie de AGR-GPSapp bij een burenregeling en de wijziging van de gebiedstypes die belangrijk zijn voor onze klanten. Verder wil de Mestbank ook een digitaal kunstmestregister invoeren.

In dit webinar zullen we al deze nieuwigheden toelichten. Wat kan je verwachten van de nieuwe gebiedstypeswaar moet je op letten bij de aanschaf van een AGR-GPSapp en wat heeft de Mestbank in petto voor het digitale kunstmestregister zijn allemaal vragen die aan bod komen.

Wie hieronder inschrijft, ontvangt enkele uren voor de start een link om de sessie online te volgen. Tijdens de uiteenzettingen is er gelegenheid om via chat vragen te stellen.

Moderator

  • Bart Vackier, milieuadviseur SBB

Presentators

  • AGR-GPSapp door Lotte Van Looveren, milieuadviseurSBB
  • G-percelen en nieuwe gebiedstypes door Geertrui Goyens, landbouwadviseur SBB
  • Kunstmestregister door Sara Kelchtermans, milieuadviseur SBB

Inschrijving

Deel evenement
Datum & tijdstip
Dinsdag 2 februari 2020 om 20u30