Webinar: Tweede ronde stoppersregeling voor varkenshouderijen: wat moet je weten en hoe kan je je voorbereiden

De vrijwillige stoppersregeling voor varkensbedrijven werd op 31 augustus 2023 uitgebreid. De minimumdrempel om deel te nemen aan deze tweede regeling is een impactscore van 0,025%. Bij de eerste ronde was dit nog 0,5%.

De periode waarin je kan inschrijven loopt van 6 november tot en met 19 januari 2024. De Vlaamse overheid zal actief de varkensbedrijven die op basis van hun gegevens in aanmerking komen, hierover inlichten. Ook als je geen brief krijgt, maar jouw eigen berekening geeft een impactscore van meer dan 0,025%, kan je deelnemen.

Op maandag 20 november 2023 organiseren Boerenbond en SBB  een webinar over deze stoppersregeling. We bekijken dan de regeling inhoudelijk en de fiscale gevolgen ervan. 

Inschrijven

Deelname voor SBB-klanten is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.  Wij hebben ook je toestemming nodig om je gegevens aan Boerenbond  te bezorgen. Zij sturen jou de link om deel te nemen aan het webinar. Vink dus zeker ook de laatste regel aan!

Inschrijven

Deelname voor SBB-klanten is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.  Wij hebben ook je toestemming nodig om je gegevens aan Boerenbond  te bezorgen. Zij sturen jou de link om deel te nemen aan het webinar. Vink dus zeker ook de laatste regel aan!

Benieuwd hoe we samen je bedrijf vooruit stuwen?

Maak – volledig vrijblijvend – een afspraak voor een eerste gesprek met onze landbouwspecialist.