Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Raf Sels wordt nieuwe CEO van SBB Accountants & Adviseurs

Gepubliceerd op 15-12-15

De 42-jarige Raf Sels is aangesteld als nieuwe CEO van SBB Accountants & Adviseurs, één van de grootste accountantskantoren van Vlaanderen, dat ondernemers adviseert. Sels treedt in de voetsporen van Herman Vidts, die op 1 augustus 2016 met pensioen gaat.

Raf Sels werkte tot 2002 bij het accountantskantoor Van Gerven in Overpelt, dat in dat jaar door SBB werd overgenomen. Sels begon als junior dossierbeheerder bij SBB en werd in 2005 kantoordirecteur van SBB Bree.

In 2009 werd hij lid van het directiecomité als regiodirecteur. Sinds 2010 is hij directeur kantorennet en heeft hij de leiding over 30 kantoren. De raad van bestuur van SBB heeft Raf Sels nu tot nieuwe algemeen directeur benoemd. Vanaf 1 augustus 2016 volgt hij Herman Vidts op, die het bedrijf zeventien jaar geleid heeft.

Ik ben bijzonder blij en fier dat Raf deze opdracht aanvaard heeft en dat we met Raf een talentvolle en competente opvolger uit eigen rangen hebben gevonden." - Sonja De Becker, de voorzitter van SBB

Raf Sels kijkt ernaar uit om als algemeen directeur aan de slag te gaan.

"De raad van bestuur geeft mij de kans en het vertrouwen om een bedrijf als SBB te leiden. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik neem die verantwoordelijkheid met volle overtuiging op om samen met de medewerkers de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en onze klanten een performante dienstverlening aan te bieden. Ik kijk ernaar uit." - Raf Sels

Herman Vidts draagt de leiding vol vertrouwen over aan Raf Sels.

Onze samenwerking is altijd bijzonder goed verlopen. Ik ben dan ook tevreden en trots dat Raf mijn opvolger wordt.” - Herman Vidts

Hij zal tot 1 augustus intensief samenwerken met Raf Sels om de overdracht vlot te laten verlopen. Daarna gaat hij met pensioen.

SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs

kenniscentrum

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.