Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Doe bij financieringsproblemen beroep op de Vlaamse Kredietbemiddelaar!

Gepubliceerd op 30-03-15

Kmo’s en zelfstandigen die een probleem ondervinden bij de financiering van hun onderneming en er niet in slagen dit op te lossen, kunnen terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. Deze dienst kan bemiddelen met de bank of financiële instelling om tot een oplossing te komen. In 2014 dienden 161 ondernemers een aanvraag tot kredietbemiddeling in.

Wat doet de Vlaamse Kredietbemiddelaar?

De dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt de ondernemer bij het zoeken naar een oplossing voor het financieringsprobleem. Er wordt getracht de kredietaanvraag te verberen en de dialoog met de bank de herstellen. Daarnaast worden ook alternatieve financieringsmogelijkheden en publieke maatregelen aangereikt.
De tussenkomst van de kredietbemiddelingsdienst is gratis.

Wie kan een aanvraag indienen?

De Vlaamse Kredietbemiddelaar is toegankelijk voor iedere Vlaamse onderneming (inclusief vzw's), bedrijfsleider, handelaar of beoefenaar van een vrij beroep die bij zijn bank moeilijkheden ondervindt om een financieringsprobleem op te lossen.
Een aanvraag tot kredietbemiddeling kan online ingediend worden. Na ontvangst van het aanvraagformulier wordt de ondernemer telefonisch gecontacteerd door de dienst.

Meer informatie?

Surf naar www.vlaamsekredietbemiddelaar.be.

 

Nathalie

Nathalie

starterscoördinator

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.