Zo bieden we jouw start-up de ruimte én de zekerheid om te innoveren

Als founder van een start-up ben je klaar om met jouw idee, product of dienst verandering teweeg te brengen. Risico’s nemen zit misschien in je DNA, maar toch ga je beter niet over één nacht ijs bij de uitwerking van je businessplan. Hoe zorg je ervoor dat het financiële plaatje klopt? Waar vind je kapitaal? En hoe verloon je je eerste medewerker(s)? 

De ondernemerscoaches van SBB helpen je een stevig onderbouwd businessmodel op te stellen. We loodsen je doorheen financieringsmogelijkheden en begeleiden je bij alle zakelijke en financiële aspecten van je start-up. Sparren over auteursrechten, aandelen of concurrentiële verloningen van nieuwe medewerkers? Ook wij houden van een uitdaging.

Hoe geven we jouw start-up een vliegende start?

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert in je buurt.

Maak een afspraak met een expert

Advies bij je ‘first hires’

Om van je start-up een succes te maken, is een gemotiveerd team goud waard. Maar hoe betaal je hen als zowat alle inkomsten naar de groei van je bedrijf gaan? We staan je met raad en daad bij om een aantrekkelijk salarispakket samen te stellen. Fiscaal voordelig, met warrants of aandelen bijvoorbeeld. Allemaal netjes geregeld door je SBB-adviseur.

Veilig razendsnel groeien

Een onderneming oprichten lijkt een sprong in het diepe. Zeker als je idee wel eens de markt kan omgooien of je technologie nagelnieuw is. Geen zorgen, wij zijn je klankbord en vaste raadgever doorheen je hele groeiproces. Je boekhouding, financiële planning, contracten, aandelen en meer; alles is in goede handen bij SBB. Want je start-up, da’s je levenswerk. We helpen je de risico’s te beperken en slim te ondernemen.

Hoe geven we jouw start-up een vliegende start?

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert in je buurt.

Maak een afspraak met een expert