Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

 

SBB, partner van StudentStartUp

 

Beste student-ondernemer,

Plannen om als zelfstandige te starten? Op deze pagina vind je voor een 30-tal beroepen een startersgids-op-maat die je gratis kan downloaden. Je vindt er alle informatie over de verplichtingen die in jouw sector van toepassing zijn. Deze startersgids zet je ongetwijfeld al op weg. 

Dat elke activiteit begint met een goed idee, moeten we je niet vertellen. Maar het is belangrijk dat je idee ook concreet vorm krijgt, en daar kan SBB je bij helpen! Aarzel daarom ook niet een afspraak te maken in een SBB-kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek met een startersadviseur.

We bekijken of je plannen financieel haalbaar zijn. Of je rekening houdt met alle kosten die bij de opstart van je activiteit komen kijken. Welke omzet je kan draaien. Wat de beste financieringsopties zijn voor je investeringen. En – niet onbelangrijk – welke ondernemingsvorm je op het lijf geschreven is.

Beslis je om effectief van start te gaan, dan brengen we alle formaliteiten voor je in orde en zijn we je partner voor het voeren van de boekhouding.

  • Zakelijke rekening als zelfstandige of niet?

    Heb ik als zelfstandige een professionele rekening nodig of gebruik ik mijn bestaande account? Een aantal argumenten helpt je de knoop door te hakken. Lees verder
  • SBB erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille

    SBB Accountants & Adviseurs is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Kmo’s kunnen subsidies bekomen voor opleiding en advies. Lees verder