Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Starten door overname

SBB-inspiratiesessie


Starten door overname

Als startende ondernemer hoef je niet per se vanaf nul te starten. Je kan een zaak, het familiebedrijf of zelfs de onderneming van een nobele onbekende overnemen. Zo'n overname is een grote stap. Wat zijn de risico's en de voordelen? Wat is een faire prijs? Hoe schat je de waarde van jouw toekomstige zaak correct in? Hoe verloopt het overnameproces? Een geslaagde overname vraagt dan ook om een grondige voorbereiding. Tijdens deze sessie laten onze experts hun licht schijnen op de belangrijkste aandachtspunten. Nadien heb je de gelegenheid om samen te reflecteren over je eigen ondernemende ambities.


Waar en wanneer

  • Woensdag 21 november 2018 in Erembodegem (Aalst)
  • Woensdag 28 november 2018 in Boechout

Programma

  • 19u30    Onthaal
  • 20u00    Start inspiratiesessie 'Starten door overname'
  • 21u30    Afsluitende drink

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u tijdens de kantooruren contact opnemen met het secretariaat op het nummer 016/24 64 85 of via mail: communicatie@sbb.be.


Gratis deelname

Je deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Dat kan tot 3 werkdagen voor het evenement enkel via het formulier hieronder. Hou er rekening mee dat het aantal deelnemers op alle locaties beperkt is. 

Beheer van uw gegevens

SBB verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacybeleid. Indien aangekondigd op de infosessie ontvangt u van de sprekers de presentatie, eventueel bijkomende informatie en een evaluatieformulier. 

Inschrijven


Gelieve de naam en mailadres te geven


"SBB Accountants & Adviseurs is al jaren één van ."

 

Nathalie Put, starterscoördinator SBB Accountants & Adviseurs