Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Tarieven ondernemingsloket 2017

Gepubliceerd op 09-01-17

Voor registraties in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) is een wettelijk tarief vastgelegd. Dit tarief werd op 1/1/2017 geïndexeerd. Voor een inschrijving als handelsonderneming, wijziging of doorhaling in de KBO betaal je nu 85,50 euro. Als er meerdere vestigingseenheden moeten worden ingeschreven, gewijzigd of stopgezet voor een onderneming, is dat tarief van toepassing per vestigingseenheid. Een uittreksel kost nu 12,50 euro per vestigingseenheid.

De eerste inschrijving van beoefenaars van een vrij beroep en niet-handelsondernemingen blijft gratis ongeacht het aantal vestigingseenheden. Voor elke latere wijziging van gegevens in de KBO zal eveneens 85,50 euro betaald moeten worden.

Nathalie

Nathalie

starterscoördinator

Wegwijzers in het ondernemen

Wegwijzers in het ondernemen

Wie onderneemt, is vaak druk in de weer en heeft meer dan wie ook baat bij snelle en betrouwbare informatie. Daarom biedt SBB u deze praktische Wegwijzers aan. Op een overzichtelijke manier wordt antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. U kunt de SBB-Wegwijzers hieronder eenvoudig downloaden.
Bekijk alle wegwijzers
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.