Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

SBB sluit partnership met Netwerk Ondernemen

Gepubliceerd op 09-11-15

Sinds 1 oktober 2015 is SBB Accountants & Adviseurs partner van Netwerk Ondernemen, een netwerk van ervaren bedrijfsleiders die vanuit hun maatschappelijk engagement beloftevolle starters gedurende 2 à 3 jaar een kosteloze kwalitatieve begeleiding geven.

Met deze samenwerking ondersteunt SBB haar eigen starterswerking waar het bedrijf al jaar en dag sterk op inzet. Met het oog op een langdurige klantenrelatie zijn startende ondernemers immers een belangrijke doelgroep voor het accountantskantoor. Sinds begin dit jaar vonden al 600 startende zelfstandigen, KMO's en vrije beroepers de weg naar SBB.

"SBB, met 28 kantoren verspreid over heel Vlaanderen, onderschrijft de basisfilosofie van Netwerk Ondernemen ('om jobs te creëren, moeten we ondernemers creëren') en moest dus niet lang nadenken om met deze organisatie in zee te gaan", aldus Jef Franck, pr-manager van SBB.

"SBB stelt haar kantoren ter beschikking van de begeleiders en de starters: hun maandelijkse meetings kunnen er plaatsvinden. En als er een fiscaal boekhoudkundig aspect opduikt tijdens het begeleidingstraject, kan de coach het advies inwinnen van onze experten", gaat Franck verder. "SBB kan ook informatiesessies voor startende ondernemingen geven, zoals onlangs al gebeurde over de tax shelter".

SBB maakt tevens deel uit van de selectiecommissie waar de starters die in aanmerking komen voor een begeleiding, gekozen worden.

Netwerk Ondernemen is in Vlaanderen actief sinds mei 2014 en heeft in het eerste werkjaar 22 startende ondernemers gratis begeleid. In 1 jaar tijd hebben die starters die geselecteerd werden uit 270 kandidaten 48 jobs gecreëerd.

Wegwijzers in het ondernemen

Wegwijzers in het ondernemen

Wie onderneemt, is vaak druk in de weer en heeft meer dan wie ook baat bij snelle en betrouwbare informatie. Daarom biedt SBB u deze praktische Wegwijzers aan. Op een overzichtelijke manier wordt antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. U kunt de SBB-Wegwijzers hieronder eenvoudig downloaden.
Bekijk alle wegwijzers
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.