Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Aangetekende zending via uw computer?

Gepubliceerd op 02-12-15

Wanneer u uw tegenpartij wenst aan te manen tot betalen of wanneer u zelf een protest wenst te uiten, is de aangetekende brief nog steeds het beste medium om tegenpartij duidelijk te maken dat het u menens is. Het verzenden van een aangetekende brief vergt echter tijd en moeite omdat een verplaatsing naar een postpunt vaak noodzakelijk is.

Helaas is het vandaag de dag nog niet mogelijk om een "aangetekende e-mail" te verzenden en dit bij gebrek aan een wettelijk kader.

Via de website www.clickandpost.be kan u alvast de verplaatsing naar een postpunt besparen. Via deze site kan u namelijk uw brief/mail uploaden en zorgt Click en Post voor de verzending via Bpost. U ontvangt ook een code waarmee u de status kunt volgen via www.depost.be/track. Heeft u de optie ‘met ontvangstbevestiging’, gekozen, dan ontvangt u ook een document met de uitreikingdatum, de gegevens van de bestemmeling en zijn handtekening. De werkwijze en prijzen kan u terugvinden op bovenstaande website.

Sofia

Sofia

juridisch adviseur

Wegwijzers in het ondernemen

Wegwijzers in het ondernemen

Wie onderneemt, is vaak druk in de weer en heeft meer dan wie ook baat bij snelle en betrouwbare informatie. Daarom biedt SBB u deze praktische Wegwijzers aan. Op een overzichtelijke manier wordt antwoord gegeven op een aantal veelgestelde vragen. U kunt de SBB-Wegwijzers hieronder eenvoudig downloaden.
Bekijk alle wegwijzers
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.