Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Praktijkgidsen

wegwijzer

Samenwerken en vennootschappen

Ondernemers en vrije beroepen hebben steeds meer interesse om samen te werken met collega’s uit dezelfde sector. Om geïnteresseerden meer inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden van een samenwerkingsovereenkomst en de voor- en nadelen van een vennootschapsconstructie, bieden wij u deze praktijkgids aan. 

Download gratis de praktijkgids
wegwijzer

Hoe financieel gezond is mijn onderneming?

In een snel evoluerende economie moet u erover waken dat uw onderneming op alle vlakken structureel goed gewapend is om de ondernemingsdoelen ook in de toekomst te blijven halen. Een goed inzicht in de financiële structuur is daarbij cruciaal. Deze praktijkgids toont u hoe u zelf de vinger aan de financiële pols van uw bedrijf houdt.

Download gratis de praktijkgids
wegwijzer

De fiscus op bezoek

Het resultaat van een bezoek van de fiscus kan sterk beïnvloed worden door de manier waarop de controle verloopt. Vanaf de start van een controle, waarbij uw adviseur misschien nog niet aanwezig is, is het belangrijk de juiste dingen te doen. Deze beknopte gids geeft u een overzicht van de spelregels waaraan zowel de controleur als u zich bij een controle moeten houden.

Download gratis de praktijkgids