Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

17 okt

Naar nieuwe optimalisatiemogelijkheden in 2018

Brecht

Bij de recente begrotingsmaatregelen heeft de overheid heel wat interessante maatregelen voor ondernemers aangekondigd.

In het oog springen vooral de verlaging van de vennootschapsbelasing, winstpremies voor werknemers en de verhoogde investeringsaftrek. Andere initiatieven zijn misschien minder bekend maar zijn zeker opportuniteiten voor sommige vennootschappen. We denken daarbij aan de uitbreiding van de flexijobs, de vergroening van het wagenpark en de uitbreiding van de tax shelter.

Om een budgetneutrale hervorming te kunnen doorvoeren zijn er ook compensatiemaatregelen genomen. Minder gunstige afschrijvingsregimes, een hervorming van de notionele intrestaftrek en de verplichte minimumbezoldiging voor zaakvoerders zijn zeker aandachtspunten.

In de komende weken verwachten wij wetteksten met meer duidelijkheid over de aangekondigde maatregelen. Onze specialisten van het kenniscentrum zullen die zeker onder de loep zullen nemen en uitgebreid bespreken op onze interne opleidingen.

Wij vonden het bovendien ook nuttig om onze klanten uit te nodigen voor een avondvergadering waarin wij de maatregelen graag voor u toelichten. Niet met moeilijke technische termen, maar wel met concrete informatie waarmee wij u graag wegwijs maken in zowel de opportuniteiten als de knelpunten.

Tijdens de infosessies zullen wij ook kort terugkomen op de interne liquidaties die wij voor heel wat klanten uitgevoerd hebben in 2013. Met deze maatregel konden ondernemers winst omzetten in kapitaal en vanaf nu ook belastingvrij uit de vennootschap halen.

Het belooft dus zeker een interessante sessie te worden voor iedereen die een vennootschap heeft of overweegt één op te richten.

Klik hier voor een overzicht van alle data en locaties.

Praktische info

Datum: 17 oktober 2017
Begin: 19:30
Einde: 22:00

Spreker:
Luc Janssens

Locatie:
E10 Hoeve
Kapelstraat 8
2960 Brecht