Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Waarom kiezen vzw's en andere verenigingen voor SBB?

 

Het vertrouwen verdienen van onze klanten

SBB heeft ruim 40 jaar ervaring. In al die jaren hebben onze medewerkers een klantenbestand opgebouwd van meer dan 20.000 dossiers in accountancy, fiscaliteit en milieu- en bouwreglementering. Dankzij de praktische ervaring van onze medewerkers in de social profit zijn we bovendien als geen ander vertrouwd met de ondernemings- en verenigingswereld.


Een vakkundige en betaalbare dienstverlening

Onze medewerkers worden permanent opgeleid en kunnen steeds beroep doen op de eigen studie- en documentatiedienst. Onze juristen en economisten volgen er de wetgeving constant op. Zo zijn onze kantoormedewerkers bijzonder snel op de hoogte van wetswijzigingen die voor onze klanten belangrijk zijn. Onze informatica-afdeling ondersteunt onze diensten met intern ontwikkelde programma's en een moderne hardware-infrastructuur. Op die manier bieden wij onze klanten een vakkundige en betaalbare dienstverlening, gebaseerd op de juiste cijfers, wetten en feiten. Onze klanten kunnen kiezen voor vaste prijsafspraken op jaarbasis. Zo weet hij op voorhand wat hij kan verwachten en hoeveel dat zal kosten.


Een beroep doen op onze specialisten

Bestuurders van een vereniging staan regelmatig voor belangrijke strategische beslissingen zoals een grote investering, een herstructurering van de activiteiten of een samenwerking met andere verenigingen. Op zulke momenten heeft u nood aan specifiek advies. Daarom kan u bij SBB, in overleg met uw consulent, een beroep doen op een team van medewerkers met een gespecialiseerde juridische, sociale en fiscale kennis en met veel ervaring op vlak van organisatie.


Met 30 regionale kantoren zijn we dicht bij de klant

Om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan, heeft SBB een uitgebreid netwerk van 28 regionale SBB-kantoren uitgebouwd. U kan er altijd terecht bij één van onze SBB-consulenten. Onze medewerkers kunnen dan ook niet alleen terugvallen op hun eigen ervaring, maar ook op de (sector)kennis van collega’s in andere kantoren.