Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Over SBB - Zeker van uw zaak

SBB Accountants & Adviseurs in vogelvlucht


SBB telt meer dan 400 medewerkers die u begeleiden vanuit 30 kantoren (29 in Vlaanderen en 1 in de Oostkantons). U kan bij ons terecht voor ondersteuning op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit. Onze specialisten geven daarnaast ook milieu- en zakelijk-juridisch advies. Al sinds de oprichting van SBB in 1971 werd resoluut gekozen voor de uitbouw van een kwalitatieve dienstverlening aan ondernemers uit alle economische sectoren. Het resultaat is dat we vandaag, na ruim 40 jaar constante groei, ruim 20.000 zelfstandige ondernemers en KMO’s, vrije beroepen, land- en tuinbouwondernemingen, vzw's, filialen van buitenlandse ondernemingen en starters begeleiden.

Kwaliteitsgarantie

Alle SBB-medewerkers volgen jaarlijks een aantal seminaries en uiteenzettingen. Zo kunnen ze u een correcte dienstverlening bieden. Bovendien kunnen ze zelf ook beroep doen op het centrale kenniscentrum in Leuven. Daar volgen economisten, juristen en ingenieurs - allen specialist in hun materie - de wetgeving constant op ter ondersteuning van de kantoren.

Oog voor starters en ervaren ondernemers

SBB heeft een complete dienstverlening uitgebouwd die zich specifiek richt op starters. U kunt bij ons terecht voor advies over de haalbaarheid van projecten en de financiering ervan. Wij zorgen ook voor uw inschrijving in de KBO, tonen u de juiste weg bij het sociaal statuut en adviseren u inzake vergunningen en andere sectorspecifieke verplichtingen. Eens gestart, kunt u uiteraard blijven rekenen op ons advies en onze ondersteuning. De startersadviseurs begeleiden jaarlijks meer dan 600 startende ondernemers.

Innovatie als rode draad

De IT-medewerkers van SBB maken het mogelijk om als organisatie voorop te lopen. Ze garanderen een innovatieve dienstverlening en een goede samenwerking met klanten. SBB Online is het uithangbord van dit beleid. Ons online portaal biedt u de mogelijkheid om uw boekhouding en bedrijfsadministratie via beveiligde internettoepassingen te beheren.

SBB erkend als dienstverlener voor de kmo-portefeuille

SBB is door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars kunnen via deze subsidiemaatregel de financiële kost van bepaalde adviezen verkleinen. 

 

SBB Accountants & Adviseurs in 100 seconden