SBB is lid van The International Accounting Group

sluit popup

In het licht van de corona-problematiek hebben wij onze dienstverlening bijgestuurd:

  • Hoewel een afspraak maken op kantoor weer mogelijk is, willen we je vragen dit alleen te doen als dit strikt noodzakelijk is.
  • Onze kantoren werken niet langer met gesloten deuren. Heb je een afspraak? Gelieve je dan wel meteen bij binnenkomst aan te melden aan onze balie.
  • Onze medewerkers blijven verder steeds bereikbaar voor je via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. We helpen je hier graag mee verder.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

TIAG, een internationale alliantie van accountancykantoren

SBB Accountants & Adviseurs is lid van de The International Accounting Group (TIAG®), een wereldwijde alliantie van meer dan 119 onafhankelijke accountancykantoren in 70 landen. Samen met de zusterorganisatie TAGLaw® dat 162 advocatenkantoren verbindt in meer dan 93 landen, maken de TIAG Alliances™ deel uit van de top 3 van onafhankelijke allianties voor accountancy en advocaten in de wereld.

SBB is als enig Belgisch accountantskantoor lid van TIAG

Het lidmaatschap van het TIAG-netwerk houdt een duidelijk engagement in, waarbij onze klant centraal staat:

  • Focus op 100 % klantentevredenheid 
  • Groot inlevingsvermogen in de business van de klant 
  • Voortdurende aandacht voor nieuwe klantenbehoeften 
  • Doorgedreven kennis van de sector en de markt waarin de klant actief is

Uw voordeel

Dankzij het TIAG-lidmaatschap heeft SBB uitstekende relaties met andere kwaliteitsvolle accountancykantoren over de hele wereld. Op die manier kunnen wij u zowel in België als in het buitenland een uitstekende accountancydienstverlening aanbieden.

Meer informatie: www.tiagnet.com en www.taglaw.com

Contactgegevens

TAG Alliances

Suite 300 - 1055 West Hastings Street
Vancouver, B.C., Canada, V6E 2E9

Suite 310 - 360 Central Avenue
St. Petersburg, Florida 33701, USA

SBB is lid van TIAG