Missie van SBB

sluit popup

Beste klant,

Naar aanleiding van de verstrengde coronamaatregelen hebben wij onze dienstverlening opnieuw bijgestuurd.

  • Onze kantoren werken met gesloten deuren. Je kan enkel mits afspraak naar kantoor komen.
  • Onze medewerkers blijven steeds bereikbaar via telefoon, Teams of mail.
  • Indien je documenten wenst binnen te brengen, gebruik hiervoor maximaal onze brievenbussen of tijdens de kantooruren, de boxen die hier speciaal voor voorzien zijn. Deze worden dagelijks meermaals leeggemaakt.
  • Maak maximaal gebruik van ons digitaal platform sbbSLIM om documenten door te sturen. Indien je hier nog niet mee werkt, neem contact met ons kantoor via mail of telefoon. Hier helpen we je graag verder.
  • Indien het gaat om een essentieel klantenbezoek dat niet digitaal georganiseerd kan worden, is een fysieke afspraak wel toegestaan, mits het respecteren van de nodige veiligheidsmaatregelen. Heb je een afspraak op kantoor of bij jou ter plaatse, dan word je vooraf geïnformeerd door je dossierbeheerder over de te respecteren hygiëne- en afstandsregels.

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen voor ondernemingen omtrent het coronavirus? Check onze pagina www.sbb.be/corona-info voor meer informatie.

SBB, hét accountants- en advieskantoor voor de dynamische ondernemer

Voor ondernemers, vrijeberoepsbeoefenaars en organisaties in social profit wil SBB optreden als ondernemerscoach. We bieden hen een integrale dienstverlening in accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering en zakelijk juridisch advies. Via ons TIAG- lidmaatschap (The International Accounting Group) kunnen ze ook bij ons terecht met hun internationale activiteiten of ambities.

De medewerkers van SBB zijn, net als onze klanten, gepassioneerd door ondernemerschap. Op een pragmatische en proactieve manier, geven ze, dicht bij de klant, elke stap van het ondernemerschap mee vorm.

Zo dragen we bij tot het succes van elke ondernemer.

Vanuit onze rijke expertise en in samenwerking met onze gespecialiseerde kenniscellen bieden we klanten een multidisciplinaire aanpak. Onze digitale omgeving – gericht op excellente ondersteuning – verrijken we met professioneel, persoonlijk advies in functie van de behoeften van onze klanten.

De missie kan maar slagen dankzij de juiste bedrijfscultuur.

Samenwerking, professionaliteit, ondernemerschap, respect en transparantie zijn de bedrijfswaarden die SBB koestert, intern en extern.​

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in een van onze 30 kantoren in Vlaanderen.