Missie van SBB

SBB, samen slim ondernemen

SBB begeleidt ondernemingenvrije beroepen en organisaties in social profit in het realiseren van hun doelstellingen waarbij we elke stap van het ondernemerschap mee vorm geven. 

Als ondernemerscoach zijn we jouw adviespartner. Dit doen we door samen slim te ondernemen: persoonlijk, professioneel en proactief in functie van de noden en behoeften van jouw onderneming, versterkt via onze klantvriendelijke digitale omgeving. Dit schept zowel rust als vooruitgang.

Onze medewerkers beschikken over een rijke expertise die wordt versterkt door hun permanente vorming en de samenwerking met onze gespecialiseerde kenniscellen. Zij denken op een pragmatische wijze met jou mee binnen een multidisciplinair aanbod. 

Samenwerkingprofessionaliteitondernemerschaprespect en transparantie zijn de bedrijfswaarden die SBB koestert, zowel intern als extern. 

Onze adviesverlening is kwalitatief, concreet en exact wat je nodig hebt. Dit wordt versterkt door onze partnerships met diverse sectorspecifieke organisaties. Op deze manier ontzorgen wij zeer gericht kmo'sagrarische ondernemingenmedische beroepenorganisaties in social profit en ambitieuze startende ondernemingen zodat zij met passie beter kunnen ondernemen.

Wij bieden een volledige dienstverlening aan binnen de domeinen:

Ons internationaal netwerk zorgt ervoor dat we je ook kunnen bijstaan bij jouw internationale activiteiten.

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in één van onze 28 kantoren in Vlaanderen. 

Bij een vastgoedinvestering komt heel wat kijken

Reden te meer dus om je grondig te laten adviseren. Bij SBB vind je de juiste expert voor elke stap van het proces. Wil je graag meer weten over hoe wij jou kunnen begeleiden bij je investering in onroerend goed? Stel je vraag aan onze experts!