Missie van SBB

SBB, hét accountants- en advieskantoor voor de dynamische ondernemer

Voor ondernemers, vrijeberoepsbeoefenaars en organisaties in social profit wil SBB optreden als ondernemerscoach. We bieden hen een integrale dienstverlening in accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering en zakelijk juridisch advies. Via ons TIAG- lidmaatschap (The International Accounting Group) kunnen ze ook bij ons terecht met hun internationale activiteiten of ambities.

De medewerkers van SBB zijn, net als onze klanten, gepassioneerd door ondernemerschap. Op een pragmatische en proactieve manier, geven ze, dicht bij de klant, elke stap van het ondernemerschap mee vorm.

Zo dragen we bij tot het succes van elke ondernemer.

Vanuit onze rijke expertise en in samenwerking met onze gespecialiseerde kenniscellen bieden we klanten een multidisciplinaire aanpak. Onze digitale omgeving – gericht op excellente ondersteuning – verrijken we met professioneel, persoonlijk advies in functie van de behoeften van onze klanten.

De missie kan maar slagen dankzij de juiste bedrijfscultuur.

Samenwerking, professionaliteit, ondernemerschap, respect en transparantie zijn de bedrijfswaarden die SBB koestert, intern en extern.​

Met accountancy en advies zetten we ondernemers uit de wind

Wij geloven dat een accountant of adviseur in de eerste plaats een ondernemerscoach is. Die jou en je business echt begrijpt. Daarom nemen we graag de tijd om je te leren kennen. Kom vrijblijvend langs in één van onze 28 kantoren in Vlaanderen.