Zo bouwen we mee aan de gezondheid en groei van je praktijk

Als medicus ben je het gewoon om belangrijke keuzes te maken. Maar je krijgt ook kwesties op je bord waar je veel minder mee vertrouwd bent. Welke juridische vorm past bij je praktijk? Hoe pak je kosten en investeringen slim aan? Wat met boekhouding en btw? Werk je solo of in een associatie? En hoe blijf je op de hoogte van wat beweegt in jouw vakgebied?

SBB ondersteunt daarom artsen, specialisten, tandartsen en andere medische vrije beroepers doorheen hun hele carrière. Als coach ontfermen we ons over de zakelijke en financiële aspecten van je praktijk. Dicht bij jou, pragmatisch en in mensentaal. Zo kan jij je volop concentreren op wat echt telt: gezonde patiënten.

Hoe kunnen we jouw praktijk helpen groeien?

Maak vrijblijvend een afspraak met een expert in je buurt.

Adviespartner bij al je mijlpalen

Bij elke grote beslissing staan we je bij met raad en daad. Denk maar aan een instap in een associatie, nieuwe aandeelhouder, overname van een praktijk, investering in vastgoed … Hoe beter we je ambities en cijfers leren kennen, hoe beter die samenwerking wordt. Merken we bijvoorbeeld dat een nieuwe juridische vorm voor je praktijk aan de orde is, dan stellen we dat proactief voor. 

Veilige toekomst voor je zaak en vermogen

Je zaak en je privésituatie zijn uiteraard onderling verbonden. Daarom staan we je ook bij om je eigen vermogen slim te beheren. Denk aan advies en ondersteuning bij je huwelijksvermogen (en -contract), het beheer van je familiaal vermogen, schenkingen en giften, testamenten, erfcontracten, optimalisatie van schenk- en erfbelasting … Kortom: alles om je zaak en vermogen ook in de toekomst in goede handen te houden.

Lees ook onze startersgidsen

Informatie, inspiratie of nieuws?

We brengen je meteen op de hoogte dankzij onze nieuwsbrief.

Hoe kunnen we jouw praktijk helpen groeien?

Ook je praktijk verdient de nodige zorg om gezond te zijn. SBB ondersteunt je hierin met een ervaren team en praktisch advies in mensentaal.