Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Website 'Heffingen' volledig vernieuwd

Gepubliceerd op 14-04-15

De site 'Heffingen' waar al de informatie rond de waterheffing gebundeld staat, is volledig vernieuwd. De site is een onderdeel van de geheel vernieuwde VMM-site. Je vindt ze terug op www.vmm.be

Niet alleen qua look, maar ook inhoudelijk is de site volledig over een andere boeg gegooid.

Voortaan wordt alle informatie gebundeld in de klantgerichte thema’s water en lucht. Op een themapagina krijg je snel een overzicht van:

Je kan ook met één klik een handig overzicht opvragen van alle meetresultaten, geoloketten en databanken. Of je kan in het archief door alle rapporten en publicaties in het thema water of lucht snuisteren. 

De website past zich voortaan ook automatisch aan de schermgrootte van je (mobiele) toestel aan. Dat maakt het mogelijk om de site ook vlot op tablet of smartphone te bekijken en te gebruiken.

 

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.