Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Vergeet niet uw integraal milieujaarverslag (IMJV) in te dienen

Gepubliceerd op 25-02-15

Als GPBV-bedrijf ben je verplicht om jaarlijks een integraal milieujaarverslag in te dienen. De wetgever spreekt over een GPBV-bedrijf indien jouw milieuvergunning omvat:

Deze aangifte moet via een internetloket ingediend worden ten laatste op 14 maart. U hefet wellicht als IMJV-plichtige een begeleidend schrijven met toegangscode ontvangen. Op basis van de gegevens van het voorgaande rapporteringsjaar zal de aangifte zo gepersonaliseerd mogelijk zijn. Ontvangt u niets, dan moet u zelf de nodige stappen ondernemen om de aangifte te kunnen indienen.

 

Het IMJV bestaat uit verschillende onderdelen. Steeds zal u het deel 1 m.b.t. de identificatie, deel 3 m.b.t. de energiegegevens en deel 5 over de geproduceerde afval- of grondstoffen moeten invullen. Afhankelijk van de specifieke bedrijfssituatie moet u mogelijks ook nog andere delen invullen.

 

Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met uw milieuadviseur.

 

Jan

Jan

productmanager milieu

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.