Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

VCM stelt laureaten Ivan Tolpe-prijs voor

Gepubliceerd op 26-01-15

Het Vlaams Coördinatiecentrum Mestverwerking lanceerde eind 2014 de Ivan Tolpe-prijs ter nagedachtenis van wijlen Ivan Tolpe, pionier in de mestverwerkingssector. Deze 2 jaarlijkse prijs heeft tot doel innovatieve, veelbelovende technieken te ontwikkelen en te ondersteunen om zo de mestverwerking in Vlaanderen een blijvende voortrekkersrol te geven. Eind vorig jaar ontving het VCM verscheidene dossiers. Hieruit blijkt dat er nog steeds animo is voor innovatie in mestverwerking en dat de ambities hoog liggen.

Alle projecten streven er naar een innovatieve marktklare techniek te ontwikkelen die bijdraagt tot een duurzame, kostenefficiënte mestverwerking voor de toekomst. Toepasbaarheid/marktrijpheid, het innoverend karakter en de duurzaamheid van de technologie staan centraal in de beoordeling, met een wegingsfactor van resp. 40%, 30% en 20%. Op basis hiervan werden 3 projecten geselecteerd door de jury:

De bekendmaking en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op dinsdag 12 februari.

 

Jan

Jan

productmanager milieu

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.