Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Uitnodiging infosessie: Welke impact heeft MAP 5 op mijn bedrijf?

Gepubliceerd op 21-08-15

MAP 5, knelpunten, uitdagingen en oplossingen

Net voor de zomer keurde de Vlaamse Regering het 5de Mestactieplan goed. Dit plan bevat tal van maatregelen om de verontreiniging van oppervlakte- en grondwater door nitraten en fosfaten in Vlaanderen te verminderen en te voorkomen.

Deze maatregelen betekenen op sommigen punten een trendbreuk met het verleden. Zo zal er enerzijds een gebiedsgerichte aanpak toegepast worden met striktere maatregelen voor focusbedrijven. Anderzijds zal de individuele landbouwer via een geïntegreerde bedrijfsaanpak van de bemesting meer mogelijkheden krijgen.

Gratis infosessie

SBB Accountants & Adviseurs en Boerenbond nodigen u graag uit op een aantal infosessies. Eerst brengt een algemene situering van MAP 5 de vertaalslag van de wetgeving naar de concrete bedrijfsimplicaties. Vervolgens zal aan de hand van een aantal sectorspecifieke rekenvoorbeelden de impact, de knelpunten en de uitdagingen geschetst worden van dit nieuwe MAP voor uw bedrijfssituatie. 

Data en locaties

Sector rundvee en akkerbouw:

Sector pluimvee en akkerbouw:

Sector varkens en akkerbouw:

Programma

Inschrijven verplicht

De deelname is gratis. Inschrijven kan

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wij raden aan snel in te schrijven. Zo mist u geen belangrijke informatie.

 

 

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.