Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Uitbetaling agromilieumaatregelen – campagne 2014

Gepubliceerd op 22-05-15

De land- en tuinbouwers die een aanvraag tot uitbetaling van een agromilieumaatregel indiende in hun verzamelaanvraag van 2014 hebben eind april 2015 deze specifieke subsidiebedragen ontvangen.

Concreet gaat het over de agromilieumaatregelen mechanische onkruidbestrijding, vlinderbloemige gewassen, de biologische productiemethode, de verwarringstechniek in pitfruit, de milieuvriendelijke sierteelt en de steun voor de genetische diversiteit (schapen en runderen). 

Enkel de land- en tuinbouwers die in 2014 beschikten over een lopende verbintenis en die tijdig een geldige en conforme verzamelaanvraag hebben ingediend werden uitbetaald. Indien er bepaalde premievoorwaarden niet werden nageleefd, bij een laattijdige indiening van de verzamelaanvraag, bij inbreuken tegen de randvoorwaarden, etc. bestaat de mogelijkheid dat het premiebedrag verlaagd is.

De afrekening, met eventuele verrekende kortingen, is te raadplegen op het e-loket van Departement Landbouw en Visserij. 

www.landbouwvlaanderen.be

 

Leen

Leen

adviseur studiedienst

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.