Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Tarieven ondernemingsloket 2017

Gepubliceerd op 09-01-17

Voor registraties in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) is een wettelijk tarief vastgelegd. Dit tarief werd op 1/1/2017 geïndexeerd. Voor een inschrijving als handelsonderneming, wijziging of doorhaling in de KBO betaal je nu 85,50 euro. Als er meerdere vestigingseenheden moeten worden ingeschreven, gewijzigd of stopgezet voor een onderneming, is dat tarief van toepassing per vestigingseenheid. Een uittreksel kost nu 12,50 euro per vestigingseenheid.

De eerste inschrijving van beoefenaars van een vrij beroep en niet-handelsondernemingen blijft gratis ongeacht het aantal vestigingseenheden. Voor elke latere wijziging van gegevens in de KBO zal eveneens 85,50 euro betaald moeten worden.

Nathalie

Nathalie

starterscoördinator

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.