Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Mest- en Wateraangifte gaan digitaal in 2016

Gepubliceerd op 14-12-15

Nadat het indienen van de mestaangifte het afgelopen jaar al digitaal verliep, is het nu de beurt aan de wateraangifte. In het voorjaar van 2016 zullen zo alle belangrijke voorjaarsaangiftes via digitale loketten verlopen. Op die manier zet de overheid in op een papierloze communicatie en een maximaal gebruik van hun digitale platforms. Het indienen van uw digitale aangiftes kan tot 15 maart 2015.

Als u reeds uw mest- en wateraangifte liet verzorgen door SBB, verandert er niets. We hebben immers alle tools en middelen in handen om deskundig en efficiënt deze digitale weg verder in te slaan. Met AgriOnline hebben we reeds geruime tijd een eigen mestprogramma, om zo tal van zaken op te volgen. Een goede ondersteuning bij uw mestboekhouding is bovendien van groot belang omdat 2016 ook het jaar wordt van de verdere implementatie van MAP5 met heel wat nieuwigheden.

Deed u nog geen beroep op onze dienstverlening maar zou u zich graag professioneel laten begeleiden in dit digitale tijdperk, neem dan tijdig contact op met uw SBB-kantoor in de buurt. Zo kunnen alle noodzakelijke afspraken gemaakt worden.
Jan

Jan

productmanager milieu

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.