Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Inkomenssteun voor 22.000 Vlaamse land- en tuinbouwers vervroegd uitbetaald

Gepubliceerd op 17-10-14

In een persmededeling meldt Joke Schauvliege, onze nieuwe Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, over te gaan tot een snellere uitbetaling van het voorschot op de bedrijfstoeslag en de zoogkoeienpremie. Aanleiding is het feit dat vele land- en tuinbouwbedrijven door de Ruslandcrisis met acute liquiditeitsproblemen kampen.

 Dit betekent dat alle land- en tuinbouwers die in 2014 een geldige en conforme verzamelaanvraag indienden en die beschikken over toeslagrechten, een voorschot van 50% voor de bedrijfstoeslag krijgen uitbetaald. Deze vervroegde steun zal op 30 oktober 2014 worden uitgekeerd.

Ook aan de zoogkoeienhouders wordt ten laatste eind november een vervroegd voorschot van 80% uitbetaald voor de zoogkoeienpremie van 2014.

Jacky

Jacky

productmanager landbouw

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.