Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Ecologiepremie wordt afgeslankt

Gepubliceerd op 21-10-14

Vanaf 17 november wordt de limitatieve lijst met technologieën die in aanmerking komen voor subsidiëring met de ecologiepremie afgeslankt tot 30 technologieën. De weerhouden selectie bevat de meest performante technologieën, en de technologieën die het meeste bijdragen aan het behalen van de Kyoto-engagementen, de Europese 20/20/20 doelstellingen en de Vlaamse milieubeleidsdoelstellingen. De nieuwe technologieënlijst zal van toepassing zijn op steunaanvragen ingediend vanaf 17 november 2014 (zie lijst in bijlage).

De subsidiepercentages blijven ongewijzigd met name:

 

Ondernemingen die op dit moment nog een dossier voorbereiden met betrekking tot een niet langer weerhouden technologie kunnen dit nog indienen bij het Agentschap Ondernemen tot 16 november 2014.

 

Bekijk hier de ecologiepremie technologielijst (17/11/2014)

 

Jan

Jan

productmanager milieu

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.