Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Subsidiedatabank vernieuwd

Gepubliceerd op 29-05-15

Via de subsidiedatabank biedt het Agentschap Ondernemen basisinformatie aan over de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. De ondernemer vindt er alle basisinformatie over subsidies, maar ook over andere steunmaatregelen zoals financiering en advies. Deze databank werd onlangs vernieuwd.

Zoeken via de zoekfunctie werd nog gemakkelijker. Het is voortaan ook mogelijk om de zoekresultaten te filteren per sector: diensten & industrie, handel, toerisme & horeca, enz. De vernieuwde tool stelt bovendien een maandelijkse subsidienieuwsbrief en RSS-feed ter beschikking.

De subsidiedatabank bevat eveneens een handige brochurereeks die per thema een overzicht geeft van de belangrijkste steunmaatregelen. Deze brochures worden automatisch bijgewerkt als de informatie in de subsidiedatabank wordt aangepast zodat u steeds over de actuele brochures beschikt.

Je vindt de subsidiedatabank terug op de website van het Agentschap Ondernemen: www.subsidiedatabank.be.

 

Nathalie

Nathalie

starterscoördinator

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.