Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

Financieringsproblemen? Vraag raad aan de Vlaamse kredietbemiddelaar!

Gepubliceerd op 29-10-14

Kmo’s en zelfstandigen die problemen ondervinden bij de financiering van hun onderneming of bij het afsluiten van een kredietverzekeringscontract en er niet in slagen om deze op te lossen, kunnen terecht bij de Kredietbemiddelaar. Hij kan helpen om te bemiddelen met de bank of kredietverzekeraar om tot een oplossing te komen.

Dienstverlening Kredietbemiddelaar

De Kredietbemiddelaar vormt een aanspreekpunt voor elke ondernemer die financieringsproblemen ondervindt. Hij helpt u uw kredietaanvraag te verbeteren en de communicatie met de bank te herstellen. Hij reikt u alternatieve financieringsmogelijkheden en publieke maatregelen aan. Hij speelt een neutrale, intermediaire rol tussen u en uw financiële instelling om in alle vertrouwen een oplossing te vinden.

Wie komt in aanmerking

De Kredietbemiddelaar is toegankelijk voor elke onderneming, bedrijfsleider, ambachtsman, handelaar, beoefenaar van een vrij beroep of kandidaat-ondernemer die bij zijn bank(en) moeilijkheden ondervindt om het financieringsprobleem op te lossen. De kredietbemiddeling is gratis.

Aanvraagprocedure

De ondernemer kan rechtstreeks een dossier voor kredietbemiddeling of een dossier voor bemiddeling kredietverzekering indienen bij de Kredietbemiddelaar via het online aanvraagformulier (www.vlaamsekredietbemiddelaar.be). Na ontvangst van het formulier neemt een financieel analist binnen de 5 werkdagen contact op om samen het dossier te bespreken en een oplossing te zoeken.

Meer dan 60% van de behandelde dossiers werden succesvol afgesloten dankzij de tussenkomst van de Kredietbemiddelaar.

Meer informatie? www.vlaamsekredietbemiddelaar.be

Bron: www.agentschapondernemen.be  

 

Nathalie

Nathalie

starterscoördinator

Praktijkgidsen

Praktijkgidsen

Wij krijgen elke dag vragen van klanten die voor belangrijke investeringsbeslissingen staan. Om hen wegwijs te maken in de vaak complexe wetgeving waarmee ze geconfronteerd worden, heeft ons kenniscentrum een aantal praktijkgidsen uitgewerkt die u wellicht zullen interesseren. U kan ze gratis downloaden.

 

Bekijk alle praktijkgidsen
Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van veranderingen in uw sector
Bedankt voor uw inschrijving.