Selecteer uw kantoor uit onderstaande lijst

Op basis van uw locatie selecteerden wij ons kantoor in . Wijzigen? Zoek SBB-kantoor.

SBB-programma's

SBB Online, de e-accountant van SBB

Klanten krijgen met een wachtwoord toegang tot SBB Online. Dit private gedeelte van onze website (www.sbb.be) is niet alleen de startpagina voor alle SBB-programma's (zoals onze webaccounting oplossing), maar is ook de toegangspoort naar heel wat meer informatie. Zo zijn tal van relevante formulieren online beschikbaar voor elektronische verzending naar de bevoegde overheidsinstantie of uw SBB-consulent. Het bespaart u alvast de verplaatsing naar het kantoor. De portaalsite biedt u ook de mogelijkheid uw eigen contact- en dossiersgegevens up-to-date te houden. U vindt er eveneens de coördinaten van de belangrijkste overheidsinstanties waartoe u zich moet richten. Tenslotte biedt de portaalsite een breed gamma aan interessante informatie: korte en uitgebreide nieuwsberichten, nuttige links, handige berekeningsprogramma’s, enz. 

Boekhouding Online

Het voeren van uw boekhouding kan u in alle vertrouwen overlaten aan uw SBB-consulent. Zo bent u zeker van een correcte verwerking. Of u kan ook een boekhoudpakket installeren op uw PC waarmee u zelf instaat voor de volledige verwerking van uw facturen en financiële verrichtingen en de vervulling van uw periodieke verplichtingen. Vandaag biedt SBB u evenwel een online-oplossing die de pluspunten van beide mogelijkheden combineert en tal van andere voordelen biedt. 

F@ctuur Online

F@ctuur Online is bijzonder praktisch facturatieprogramma waarmee u op een heel eenvoudige manier uw klantenadministratie up-to-date kan houden en al uw offertes, facturen en inkomende betalingen kan beheren. Door de intuïtieve opbouw vraagt het programma geen uitgebreide opleiding of voorkennis en kan u vrijwel onmiddellijk starten. Uw uitgaande facturen worden dankzij de koppeling met de accountancy-software op de SBB-kantoren ook automatisch ingelezen in uw boekhouding. Zo zorgt SBB voor een regelmatige back-up, controle en (virus)bescherming van uw gegevens.

AB Online

In een aantal sectoren is het gebruikelijk dat de klant de facturen maakt voor zijn leveranciers. Veilingen of veehandelaars bijvoorbeeld maken zogenaamde aankoopborderellen voor tuinders en landbouwers die er leveren. Voor deze ondernemers heeft SBB een aangepast facturatiepakket ontwikkeld: AB Online.

Rapport Online

SBB Online-gebruikers kunnen op elk moment van de dag de belangrijkste boekhoudgegevens, zoals openstaande klanten en leveranciers, balansen, resultatenrekeningen, omzet- en kostenevoluties, financiële ratio’s, enz. online raadplegen. Alle ingegeven documenten (facturen, bankuittreksels, enz.) worden in real time in de verschillende rapporten (PDF-formaat) opgenomen. Zo heeft elke klant zijn actuele boekhoudgegevens dag en nacht bij de hand. Een internetverbinding en een wachtwoord volstaan.